Γνωστοποιείται ότι η τελετή ορκωμοσίας για τη λήψη πτυχίου των φοιτητών/τριών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με τους κανόνες λήψης πτυχίου του προγράμματος σπουδών τους, και αιτήθηκαν για την λήψη πτυχίου, θα διεξαχθεί διά ζώσης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του ΔΙΠΑΕ, Σίνδος, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Πρόγραμμα Σπουδών

Ημερομηνία και ώρα

Πτυχίο ΤΕ Αισθητικής και Κοσμητολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
11.00 πμ-12.00μ

Πτυχίο ΤΕ και ΠΕ Διατροφής και Διαιτολογίας 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/04/2024,
12.30μμ-13.30μμ

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην ορκωμοσία έχουν MONO οι φοιτητές που έκαναν αίτηση για χορήγηση πτυχίου στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 20/03/2024 και έχουν λάβει ή θα λάβουν στο mail τους την Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως και 5/4/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που αιτηθήκατε την λήψη πτυχίου και ΔΕΝ έχετε λάβει Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών έως 5/4/2024, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ παρακαλούμε να επικοινωνήστε με mail στην Γραμματεία το οποίο θα έχει Θέμα: Μη χορήγηση Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών, έως τις 08/04/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε, ελέγξετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ (π.χ. Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατέρα, Τόπος Γέννησης), τα οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται στην Ταυτότητά σας. Σε περίπτωση αναντιστοιχίας, τότε και μόνον τότε επικοινωνήστε με mail με την Γραμματεία στο οποίο θα έχει Θέμα: Ορθότητα Προσωπικών στοιχείων για την Έκδοση πτυχίου.

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με την διαδικασία ορκωμοσίας, συνιστούμε την συνεχή παρακολούθηση της ιστοσελίδας του Τμήματος καθώς και του email σας.

Από τη Γραμματεία

 

Η υποβολή των δηλώσεων μαθημάτων παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 26/3 .

Όσοι φοιτητές έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις υποχρεώσεις του προς το Τμήμα (π.χ. μαθήματα, Πρακτική Άσκηση, κτλ) για να ανακηρυχθούν πτυχιούχοι και να συμμετάσχουν στην επικείμενη Ορκωμοσία, θα πρέπει απαραίτητα να κάνουν αίτηση για χορήγηση πτυχίου (το σχετικό έντυπο υπάρχει στην ιστοσελίδα) την οποία θα αποστείλουν στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 20/3/2024. (Θέμα του μαιλ: Αίτηση για χορήγηση Πτυχίου).

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Τμήματος σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να καταστείτε πτυχιούχοι (Οδηγίες για την Χορήγηση Πτυχίου).

 

για να ανακηρυχτείτε πτυχιούχος θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Επικοινωνείτε με το γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας (2310013718) προκειμένου να δώσετε τα στοιχεία σας για να συμπληρωθεί το απογραφικό δελτίο αποφοίτου. Το απογραφικό δελτίο αποστέλλετε από το ανωτέρω γραφείο  υπηρεσιακά  στην γραμματεία του τμήματος.

2) Κάνετε Αίτηση για Χορήγηση Πτυχίου. Το έντυπο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας. Συμπληρώνετε τα στοιχεία, το υπογράφεται ηλεκτρονικά και το στέλνεται στην Γραμματεία ως pdf αρχείο (ΟΧΙ φωτογραφία), ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ). Το μαιλ που θα στείλετε θα έχει θέμα "Αίτηση για Χορήγηση Πτυχίου"

3)  Η γραμματεία κάνει έλεγχο του φακέλλου σας για να δει εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις για λήψη πτυχίου. Εφόσον είναι όλα ΟΚ σας στέλνει την Βεβαίωση Περάτωσης Σπουδών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αποδεικτικό ολοκλήρωσης των σπουδών σας (π.χ. ανεύρεση εργασίας).

4) Η γραμματεία ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της την ημερομηνία ορκωμοσίας (θα παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις). Στην ορκωμοσία λαμβάνεται το Πάπυρο, 2 αντίγραφα πτυχίου, Παράρτημα Διπλώματος (ελληνικά) και Diploma Supplement (αγγλικά). ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση δεν δίνεται το πρωτότυπο αρχείο, αλλά πάντα επικυρωμένο αντίγραφο. 

5) Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην ορκωμοσία, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε ένα άτομο ή ένα courier (με έξοδα δικά σας) οι οποίοι μπορούν να παραλάβουν τα ανωτέρω έγραφα αντί για εσάς έως και 1 μήνα μετά την ημερομηνία ορκωμοσίας.