Σχετικά με τις τελετές καθομολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στις 13-05-2022 και στα δύο τμήματα διευκρινίζουμε τα εξής :

1    Οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή με φυσική παρουσία στις ορκωμοσίες και δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αριθμός Μητρώου στους παρακάτω επισυναπτόμενους πίνακες να στείλουν mail  ΆΜΕΣΑ στην Γραμματεία.

2  Οι φοιτητές οι οποίοι θα ορκιστούν με φυσική παρουσία την Παρασκευή 13-05-2022  παρακαλούνται να προσέλθουν  για την παραλαβή των εγγράφων τους την Πέμπτη 12/05/2022 από τις  9:00 π.μ.- 13:00 μ.μ  . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα πρέπει να γνωρίζουν ποια ακριβώς έγγραφα έχουν ήδη παραλάβει παλαιότερα , με την ακριβή ημερομηνία και το πρωτόκολλο τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης τη  Πέμπτη θα μπορούν να παραλάβουν τα έγγραφά τους από τη Δευτέρα 16/05/2022 καθημερινά από 10:00π.μ. έως 12:00μ.οι ίδιοι ή  άλλο πρόσωπο με εξουσιοδότηση .

Οι φοιτήτριες/ές που θα ορκιστούν στις 12:00 μ. παρακαλούνται να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος στις 11:00π.μ. ενώ  οι φοιτήτριες/ες που θα  ορκιστούν  στις 14:00  δεν θα προσέλθουν νωρίτερα από την ώρα ορκωμοσίας τους.( Θα προσέλθουν στις 14:00 )

3 Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο Αμφιθέατρο που θα πραγματοποιηθεί η τελετή καθομολόγησης θα γίνεται με την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Group 1

Group 2

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο σύνδεσμο https://eudoxus.gr/files/Paratasi_Earino_2021-22.pdf θα βρείτε το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την παράταση της περιόδου διανομής και δηλώσεων συγγραμμάτων για τους φοιτητές.

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Τετάρτη 18 Μαΐου 2022*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Τρίτη 31 Μαΐου 2022*.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής του Ευδόξου.

 

Δίνεται νέα παράταση για τις δηλώσεις των μαθημάτων έως 30/04/2022 .

‘Οσοι φοιτητές δεν έχουν κάνει δήλωση παρακαλούνται να την πραγματοποιήσουν καθώς είναι η τελευταία παράταση που δόθηκε . ΠΡΟΣΟΧΗ !! Οι φοιτητές που έχουν τη δήλωσή τους σε εκκρεμότητα (δηλαδή δεν υπάρχει δυνατότητα να οριστικοποιηθεί από τη Γραμματεία γιατί δεν έγινε σωστά) παρακαλούνται να το διευθετήσουν ( δείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις σχετικά με τις δηλώσεις).

 

 

Καλούνται οι φοιτητές που θα εκπονήσουν την πρακτική τους Άσκηση το εαρινό εξάμηνο του 2022 μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, να παραλάβουν τις συμβάσεις τους από το γραφείο της Πρακτικής Άσκησης, την Τρίτη 19/4 και την Τετάρτη 20/4, μεταξύ 11 πμ και 1 μμ

 Αγαπητοί μας φοιτητές σας ενημερώνουμε ότι το νέο φοιτητολόγιο που αντικατέστησε το ΠΥΘΙΑ. είναι προσβάσιμο στο παρακάτω link: https://uniportal.ihu.gr.

 Το ΠΥΘΙΑ δεν λειτουργεί πλέον και οι κωδικοί που είχατε δεν είναι σε ισχύ.

Στον ιστότοπο http://noc.the.ihu.gr/unitron/ υπάρχουν αναρτημένα εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγίες για το νέο φοιτητολόγιο για τους φοιτητές.

Η πρόσβαση θα γίνεται με το username που παραμένει το ίδιο και password που χρησιμοποιούσατε για τον ΕΥΔΟΞΟ. Η Γραμματεία δεν έχει τους κωδικούς του UREGISTER ή του ΕΥΔΟΞΟΥ σας. Στην περίπτωση που δεν θυμάστε το password του ΕΥΔΟΞΟΥ  και  έχετε δυσκολία στην πρόσβαση στο uniportal ( κυρίως φοιτητές παλαιών εξαμήνων ) να απευθυνθείτε στο κέντρο Δικτύου του ΔΙΠΑΕ με mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 Το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων μπορείτε να το λύσετε μόνοι σας, με λίγη προσπάθεια εάν όμως αυτό καταστεί αδύνατο μπορείτε να επισκεφθείτε την ενημερωμένη σελίδα του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύων (NOC) https://noc.the.ihu.gr

Στην σελίδα αυτή εκτός από οδηγίες πρόσβασης στο νέο φοιτητολόγιο,  υπάρχουν οδηγίες και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες  (eduroam, openvpn, owncloud, webmail, Ψηφιακής Υπογραφή, SSL πιστοποιητικά για τις ιστοσελίδες)

Οι φοιτητές ( κυρίως παλαιοτέρων ετών ) που δεν είχαν ενεργοποιήσει ποτέ λογαριασμό στο uregister.ihu.gr θα πρέπει να στέλνουν τα στοιχεία τους (ΑΦΜ,ΑΜΚΑ,ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ, E-MAIL ,ΚΙΝΗΤΟ) στο mail της γραμματείας info@ nutr.ihu.gr για να καταχωρηθούν στις καρτέλες τους ώστε να μπορέσουν να ενεργοποιήσουν λογαριασμό στο uregister.ihu.gr να αποκτήσουν κωδικό ώστε να μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στο νέο φοιτητολόγιο https://uniportal.ihu.gr

Από τη Γραμματεία