Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-font-kerning:1.0pt; mso-ligatures:standardcontextual; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;}

Τελετές Καθομολόγησης (Ορκωμοσίες) στις 17-01-2024 – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 

Σχετικά με τις ΔΥΟ (2) τελετές καθομολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στις 17-01-2024 διευκρινίζουμε τα εξής :

 

  1. Κατά την τελετή της Καθομολόγησης οι απόφοιτοι θα παραλάβουν τον Πάπυρο του Πτυχίου τους. Με την λήξη της τελετής οι απόφοιτοι θα πρέπει να παραμείνουν και να παραλάβουν από την Γραμματεία τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που αφορούν στον πτυχίο τους, τα οποία είναι: πρωτόκολλο ορκωμοσίας (ένα αντίγραφο), Αντίγραφο Πτυχίου (2 αντίγραφα), Παράρτημα Διπλώματος -  ελληνικά (1 αντίγραφο) και Diploma Supplement – αγγλικά (1 αντίγραφο). Εναλλακτικά, για την παραλαβή των δικαιολογητικών του πτυχίου, μπορούν να προσέλθουν μία ώρα πριν την έναρξη της τελετής.
  2. Προς αποφυγή συνωστισμού στην παραλαβή των δικαιολογητικών την ημέρα της τελετής Καθομολόγησης, όσοι από τους αποφοίτους επιθυμούν, μπορούν να περάσουν από την Γραμματεία είτε την ΔΕΥΤΕΡΑ 15-01-2024 είτε την ΤΡΙΤΗ 16-01-2024, από τις 10.00πμ – 14.30μμ, προκειμένου να παραλάβουν τα δικαιολογητικά που αφορούν το πτυχίο τους (ΟΧΙ τον ΠΑΠΥΡΟ).
  3. Όσοι φοιτητές δεν μπορούν να προσέλθουν με φυσική παρουσία, μπορούν να παραλάβουν το Πάπυρο μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που αφορούν στο πτυχίο τους από 18-01-2024 και μετά: α) είτε προσερχόμενοι οι ίδιοι στην Γραμματεία, β) είτε με εξουσιοδότηση ενός ατόμου και γ) είτε με εξουσιοδοτημένο courier, σε ώρες από 10.00πμ έως 14.00μμ. Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό είναι να επικοινωνείτε με την Γραμματεία μέσω μαιλ προκειμένου να ετοιμάζεται εγκαίρως ο φάκελος με τα δικαιολογητικά σας. Παρακαλούμε πολύ η παραλαβή του Παπύρου και των υπολοίπων δικαιολογητικών να ολοκληρωθεί έως τις 8 Μαρτίου 2024.