ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

 

Οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο αντίστοιχο πρόγραμμα ΕΣΠΑ,  καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους το χρονικό διάστημα από 17/05/2021 έως 25/5/2021 στο Πληροφοριακό Σύστημα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://praktiki.teithe.gr/crm/. Η αίτηση θα πρέπει να σταλεί σε μορφή pdf και στην Γραμματεία του τμήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση, όπως και τα υπόλοιπα έντυπα πρέπει να φέρουν το λογότυπο του ΕΣΠΑ. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ειδικά για τους φοιτητές του πρώην τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας, δίνεται εδώ και είναι διαφορετική από εκείνη που δίνεται στην σελίδα του Π.Σ. του ΕΣΠΑ, και διαφορετική από εκείνη για την ΠΑ μέσω ΟΑΕΔ.

Οι φοιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν υπογεγραμμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα έναρξης Πρακτικής Άσκησης στον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος.

 

Η ΠΑ μέσω ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 28/06/2021 έως 27/12/2021.

 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να έρθουν σε διαδικτυακή συνάντηση για περαιτέρω διευκρινίσεις την Δευτέρα 17/5 στις 20.00 στην αίθουσα zoom 6