ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

• Στο Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από 1ης Νοεμβρίου 2015, λειτουργεί Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) που οργανώνουν το Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας και το Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙΘ.

• Το Διατμηματικό ΠΜΣ παρέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στην «Οργάνωση, Διοίκηση και Θεραπευτικές Πρακτικές Μονάδων Ευεξίας και SPA» με δύο κατευθύνσεις:

     α) Θεραπευτής SPA (SPATherapist) και

     β) Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Ευεξίας και SPA (SPA Μanagement)

HΧρονική Διάρκεια είναι τρία (3) εξάμηνα σπουδών, εκ των οποίων το 3ο διατίθεται για την εκπόνηση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας.

• Για την απόκτηση του ΜΔΕ, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές υποχρεούνται σε παρακολούθηση και επιτυχή εξέταση δέκα (10) υποχρεωτικών μεταπτυχιακών μαθημάτων καθώς και εκπόνηση και επιτυχή εξέταση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Το ΠΜΣ είναι πλήρους φοίτησης, η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική.

• Στο Διατμηματικό ΠΜΣ γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφιότητας αποφοίτων των τμημάτων Αισθητικής & Κοσμητολογίας, Φυσικοθεραπείας, Μάρκετινγκ, Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ καθώς και άλλων τμημάτων Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ συναφών γνωστικών αντικειμένων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, των οποίων το πτυχίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή από τον ΔΟΑΤΑΠ.

• Ο Αριθμός Εισακτέων κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε τριάντα (30) μεταπτυχιακούς φοιτητές και η επιλογή των υποψηφίων πραγματοποιείται με μοριοδότηση.

• Η εγγραφή στο ΠΜΣ απαιτεί καταβολή διδάκτρων.

 •  Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στο spa.teithe@gmail.com

                                            

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

 

ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ