Οι 10 φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν Πρακτική Άσκηση μέσω ΕΣΠΑ στο Εαρινό Εξάμηνο 2014-15 πρέπει να καταθέσουν και πάλι τα συνημμένα έντυπα για τη διαδικασία τοποθέτησής τους οπωσδήποτε μέχρι 3-3-2015 ημέρα Τρίτη

 

Δήλωση Ατομικών Στοιχείων Φοιτητή ΕΣΠΑ (πατήστε εδώ)

Δ.Ο.Υ.

Οι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν, ως αποδεικτικό του Α.Φ.Μ. και της Δ.Ο.Υ. τους, το Εκκαθαριστικό Σημείωμα του τρέχοντος Οικονομικού Έτους 2014 (εισοδήματα 2013) ή Φωτοτυπία της 1ης και 4ης σελ. του Ε1 του 2014, σε περίπτωση που είναι προστατευόμενα μέλη. 

ΑΤΛΑΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να προηγείται η αντιστοίχιση στο ΠΣ ΑΤΛΑΣ προκειμένου να εκδοθεί η Σύμβαση Εργασίας Φοιτητή.

ΕΠΙΣΗΣ

οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και οι φοιτητές του Τμήματος καλούνται να κάνουν εγγραφή στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα της ΔΑΣΤΑ του Α.ΤΕΙ/Θ – CoNePIS.

Το σύστημα Communication Networking Publication Information System (CoNePIS) είναι ένα μοναδικό εργαλείο, το οποίο προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών τόσο σε φοιτητές ή απόφοιτους του Αλεξάνδρειου Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, όσο και σε επιχειρήσεις ή φορείς της περιοχής (και όχι μόνο). Μέσα από τις προσφερόμενες υπηρεσίες φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τους φοιτητές του ιδρύματος με την αγορά εργασίας και τα δρώμενα (επιχειρηματικά, εργατικά, εκπαιδευτικά και άλλα) της περιοχής.
Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από το νέο ηλεκτρονικό σύστημα με δύο τρόπους:

  1. μπορούν να δημοσιεύσουν απευθείας θέσεις εργασίας και να έρθουν σε επαφή με φοιτητές ή αποφοίτους του ιδρύματος που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια (πάντα μέσα από την πλατφόρμα).
  2. μπορούν να ενημερώνονται άμεσα σχετικά με εκδηλώσεις που άπτονται του αντικειμένου με το οποίο ασχολούνται και στις οποίες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με φοιτητές ή αποφοίτους του ιδρύματος, καθηγητές ή άλλους φορείς με παρόμοια ενδιαφέροντα και ενασχολήσεις.

Η διαδικασία εγγραφής στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Α.ΣΤΑ. είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορα. Πηγαίνετε στο http://www.dasta.teithe.gr/conepis και στην ενότητα "Εκπροσωπώ μία εταιρία" πατάτε το κουμπί "Καταχώρηση εταιρίας!". Εκεί επιλέγετε τα στοιχεία εισόδου σας (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) και, μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή, έχετε πλήρη πρόσβαση στο προφίλ σας και στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.